018 - 24 12 20

malardalenrent@gmail.com

Mälardalenrents Medarbetarpolicy

Det är självklart att Mälardalenrent ska vara en bra och trygg arbetsplats. Lönerna regleras av kollektivavtal och alla anställda har tjänstepension. Bra villkor skapar glada och nöjda medarbetare och det leder i sin tur till nöjdare kunder. Kundbemötande och kommunikation är något som vi också jobbar aktivt med för att våra anställda ska kunna växa i sina yrkesroller.

Mälardalenrents Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som lämnas i samband med besök på Mälardalenrent ABs hemsida, används för förberedelse och administration av produkter och tjänster samt i syfte att uppfylla åtaganden enligt avtal och vad som kan uppstå i övrigt i relationen mellan Utföraren och Kunden samt i enlighet med Dataskyddsförordningen.

När Mälardalenrent AB anlitas för städuppdrag sparas vissa av personuppgifterna i minst 7 år i syfte att följa bestämmelserna i bokföringslagen

Personuppgifterna utgör också underlag för marknads- och kundanalyser, affärsuppföljning, affärs- och metodutveckling och för marknadsföringsändamål Med anledning av att Kunden ingår detta avtal så medger Kunden att Mälardalenrent AB äger rätt att behandla personuppgifterna i enlighet med detta.

Om Kunden vill få information om vilka personuppgifter som behandlas alternativt begära att personuppgifter ska raders så kan detta begäras skriftligt på nedanstående adress.

Mälardalenrent AB
Verkstadsgatan 2
75323 Uppsala

Registrering vid besök på våra webbsidor

Vid besök av Mälardalens ABs webbsidor sker automatisk registrering av IP-adresser för mätning av besöksfrekvens. Andra uppgifter som registreras vid besök på dessa sidor är vilket operativsystem som används, vilka sidor som besöks samt vilken typ av enhet som används. Cookies kan i vissa fall lagras.

Ändamål

Uppgifterna av dig som besökare på våra webbsidor kan samlas in av tredje part och hanteras för att säkra den tekniska funktionaliteten, kunna optimera våran verksamhet och din användarupplevelse av våra webbsidor, samt för att på bästa sätt kunna dirigera dig som kund till den information du förväntar dig att få av oss.

Mälardalenrents Sekretesspolicy

Vår sekretess och trygghetspolicy innebär att alla våra anställda är kontrollerade mot och ostraffade enligt brottsregistret. Personalen måste också underteckna en försäkran att inte röja uppgifter om våra kunder, vare sig det sker muntligen, skriftligen eller på något annat sätt.

Det handlar inte bara om dokumenterade affärsrelaterade uppgifter utan även alla andra typer av uppgifter som också är av personlig art. Allt man ser, hör eller på annat sätt får reda på i yrkesutövningen och som kan betraktas som privata uppgifter om våra enskilda kunder, eller närstående till kunder, omfattas av sekretessen.

Denna sekretesspolicy liknar i mångt och mycket den man ser i enskild vård där man också talar om tystnadsplikt. Hälso- och sjukvårdspersonal får inte obehörigen röja vad hen i sin yrkesutövning fått veta om den enskildes hälsotillstånd eller personliga förhållanden. Detsamma gäller alltså för vår städpersonal och all administrativ personal.

Sekretessen gäller även för den personal som går inskolning och av denna anledning deltar i städuppdragen.
Sekretessen gäller även sedan anställningen eller uppdraget har avslutats.

Mälardalenrents Miljöpolicy och Miljömål

I Vår verksamhet har vi en uttalad målsättning att minimera vårt klimatavtryck och att belasta vår gemensamma miljö så lite som möjligt när vi utför våra uppdrag. Nedan berättar vi lite om hur vi bedriver vårt miljöarbete och vilka miljömål företaget har.

Engångsmaterial

Mälardalenrent erbjuder alla kunder ett utförande av städtjänsterna med engångsmoppar och engångsdukar av återvunnet material. Engångsprodukter gör att vi sparar avsevärda mängder vatten och tvättmedel men även bränsle när vi slipper hämta och lämna materialet som ska tvättas.

Städkem och miljömärkning

Mälardalenrent arbetar med produkter av flera olika miljömärkningar: Svanen, ECO label och Cradle to Cradle för att nämna några. Vi försöker alltid så långt det är möjligt att inkorporera ett miljötänkande i hela vår verksamhet så att det skadliga miljöavtrycket ska bli så minimalt som möjligt.

Returstation & Sopsortering

Mälardalenrent har byggt en egen miljöstuga där vi sorterar Brännbart, Trä, Metall, Glas, Plast och Batterier.

Transporter

Mälardalenrent har som målsättning att fasa ut fossila bränslen i hela vår fordonsflotta till 2025. Som ett led i detta arbete har vi uppfört en laddstolpe.I alla våra fordon har vi installerat färdmätare. Dessa hjälper oss dels att hålla koll på hur många kilometrar våra fordon färdas varje dag men även att inga onödiga kilometrar tillryggaläggs. Alla färdrutter planeras noga och optimeras innan uppdragen utförs.

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam- och analyspartners. View more
Cookies settings
Accept
Decline
Kakor & Integritets policy
Privacy & Cookies policy
Cookie nameActive
Behandling av personuppgifterPersonuppgifter som lämnas i samband med besök på Mälardalenrent ABs hemsida, används för förberedelse och administration av produkter och tjänster samt i syfte att uppfylla åtaganden enligt avtal och vad som kan uppstå i övrigt i relationen mellan Utföraren och Kunden samt i enlighet med Dataskyddsförordningen.När Mälardalenrent AB anlitas för städuppdrag sparas vissa av personuppgifterna i minst 7 år i syfte att följa bestämmelserna i bokföringslagenPersonuppgifterna utgör också underlag för marknads- och kundanalyser, affärsuppföljning, affärs- och metodutveckling och för marknadsföringsändamål Med anledning av att Kunden ingår detta avtal så medger Kunden att Mälardalenrent AB äger rätt att behandla personuppgifterna i enlighet med detta.Om Kunden vill få information om vilka personuppgifter som behandlas alternativt begära att personuppgifter ska raders så kan detta begäras skriftligt på nedanstående adress.Mälardalenrent AB Verkstadsgatan 2 75323 UppsalaRegistrering vid besök på våra webbsidorVid besök av Mälardalens ABs webbsidor sker automatisk registrering av IP-adresser för mätning av besöksfrekvens. Andra uppgifter som registreras vid besök på dessa sidor är vilket operativsystem som används, vilka sidor som besöks samt vilken typ av enhet som används. Cookies kan i vissa fall lagras.ÄndamålUppgifterna av dig som besökare på våra webbsidor kan samlas in av tredje part och hanteras för att säkra den tekniska funktionaliteten, kunna optimera våran verksamhet och din användarupplevelse av våra webbsidor, samt för att på bästa sätt kunna dirigera dig som kund till den information du förväntar dig att få av oss.
Save settings
Cookies settings

Offertförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Boka städtjänst direkt online

Välj städtjänst och datum. Fyll i dina uppgifter och gå vidare till betalning.

Kontakta oss om du inte hittar en dag som passar.

Mail: malardalenrent@gmail.com Mobil: 018-241220

Offertförfrågan

Tyvär kan vi inte ge ett fast på det valet du gjort. Vänligen fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig inom kort.

Information om lediga tider och prisuppgifter hittar ni i bokningssystemet.

För övriga frågor går det bra att mejla oss eller ange en tid när ni vill bli uppringd.

error: Alert: Content selection is disabled!!