018 - 24 12 20

malardalenrent@gmail.com

Mälardalenrent

Visningsstädning Bostadsrätt

...boka med upp till 25% rabatt

Mälardalenrent Städfirma

Visningsstädning Bostadsrätt

...boka med upp till 25% rabatt

För Mäklare

Boka enkelt en städning åt din kund och låt Mälardalenrent sköta resten. Du kan känna dig trygg med att både säljare och köpare blir nöjda då vår kvalitetsgaranti omfattar båda parterna i bostadsaffären. Bokas både visningsstädning och flyttstädning med oss så lämnar vi 25% rabatt på det kombinerade priset om bostaden inte används mellan städtillfällena. 10% rabatt lämnas alltid om båda städtjänsterna bokas.

Personlig Service

Med Mälardalenrents erfarna städteam kan du ge dina kunder det lilla extra i serviceväg. Vi kontaktar säljaren av bostaden med en skriftlig bekräftelse på att städningen är bokad. Även köparen av bostaden meddelas att vi ansvarar för städningen. 

Det kan uppstå många frågor i samband med slutstädning av en bostad därför har vi alltid en personlig kontaktperson som svarar på frågor och lotsar din kund genom hela städuppdraget. Vår kvalitetsgaranti innebär att både säljare och köpare kan reklamera utförda städmoment och alla reklamationer åtgärdas inom 24h.

Vad tycker våra kunder?

Fantastisk kundservice, kommunikation och arbete. Genom hela min upplevelse hade jag dirket kontakt med företaget som var tydliga och professionella. De var på plats till och med innan utsatt tid vid flyttdatum och städade utan att det blev några asnmärkningar. Kan varmt rekommendera Mälardalenrnet.

Bokningsformulär Visningsstäd / Flyttstäd

Ja tack jag vill utnyttja min möjlighet till rabatt och beställa visnings städning och slutstädning/flyttstädning. Datumet för slutstädning/flyttstädning kan meddelas senare. Notera att 75% av det kombinerade priset för de båda städtjänsterna faktureras efter det första städtillfället.

Priser och bostadsyta

Alla priser nedan anges inklusive moms och efter RUT-avdrag. Väljer du att boka enbart en av städtjänsterna så väljer du pris och bostadsyta enbart för ett av alternativen. Angivna priser gäller för 1 badrum och 1 kök. 

Datum

Välj datum när städtjänsten/städtjänsterna ska utföras. 

Kontaktuppgifter

Köparen omfattas av garantin

Vi kontaktar även köparen av bostaden och berättar att vi ansvarar för städningen och informerar om den garanti som köparen av bostaden omfattas av. Om köparens kontaktuppgifter inte är kända vid tillfället för bokning går det bra att uppdatera oss senare genom att maila in uppgifterna.

Övrig information

Vi skickar en separat bokningsbekräftelse till den e-post som angetts.

Offertförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Boka städtjänst direkt online

Välj städtjänst och datum. Fyll i dina uppgifter och gå vidare till betalning.

Kontakta oss om du inte hittar en dag som passar.

Mail: malardalenrent@gmail.com Mobil: 018-241220

Pris (ink moms och efter RUT)

Offertförfrågan

Tyvär kan vi inte ge ett fast på det valet du gjort. Vänligen fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig inom kort.

error: Alert: Content selection is disabled!!