Mälardalenrent Städfirma

Lokalstädning Uppsala

...affärslokaler. festlokaler, m.m

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

LOKALSTÄDNING UPPSALA

Affärslokaler, Festlokaler, Lager m.m

LOKALSTÄDNING UPPSALA

Lokalstädning Uppsala Mälardalenrent utför lokalstädning med kvalitetssäkring åt företag och föreningar i hela Uppsalaområdet  med omnejd. Vi är ett rekommenderat serviceföretag hos RECO och har många nöjda kunder.

 • Affärs- och nöjeslokaler
 • Idrottshallar
 • Lager
 • Garage
 • Festlokaler
 • Kvartersgårdar och liknande gemensamma utrymmen

LOKALSTÄDNING VAD INGÅR?

Allt städmaterial och förbrukningsmaterial ingår när vi lämnar pris i vår lokalstädning Uppsala.

Följande arbetsmoment ingår vanligtvis i lokalstädning:

 • Dammsugning
 • Skurning/moppning
 • Dammtorkning
 • Fönsterputs
 • Rengörning av toaletter
 • Rengöring av bord, stolar, lister, strömbrytare m.m.
 • Tömning av papperskorgar

Men arbetsmomenten skiftar mycket från objekt till objekt. Ibland kräver en lokal en rejäl storstädning och det fixar vi naturligtvis utan problem! 

NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på vår lokalstädning Uppsala och övriga tjänster. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete med högsta nogrannhet, service och kvalitetssäkring.

Mälardalenrent är ett städföretag som har inriktat sig på butiksstädning och kontorsstädning för små och medelstora företag. Av den anledningen städar vi också många lokaler. När butiker öppnar eller stänger eller när kontor behöver städa källare, oanvända utrymmen, lager eller förbereder för en personalfest är flera exempel på när Mälardalenrent ryckt in med en rejäl lokalstädning.

KVALITETSSÄKRING

Mälardalenrent genomför kvalitetsäkring av varje städuppdrag eftersom du som kund har rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Våra arbetsledare följer upp alla uppdrag och du har som kund alltid en personlig kontaktman på kontoret genom hela uppdraget. Givetvis har du som kund också en kvalitetsgaranti som innebär att vi rättar till något om du mot förmodan skulle vara missnöjd med något.

BOKA ETT MÖTE

Genom att besöka er i lokalen kan vi tillsammans gå igenom era behov. Lokalstädning varierar mycket med lokalyta, golvtyper, bransch och flöde av människor  och därför underlättar det inledande mötet för oss att lämna en korrekt offert.

PASSA PÅ MED GOLVVÅRD

Lokalstädning Uppsala utförs vanligtvis i lokaler med skiftande golvtyper, alltifrån gummigolv i  gymnastiksalar till gamla fina trägolv i festlokaler. Därför kan alla typer av golvvård väljas som tillval till uppdraget t.ex maskinskurning, ytbehandling med polish m.m så ser vi till att din lokal blir extra fin!

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat lokalstädning Uppsala och andra städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi städar matbutiker,  vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym, badhus, kontor och byggen alltid med kvalitetssäkring och vi har många nöjda kunder. Vi utför också hundratals städuppdrag till privatpersoner varje år i och runtomkring Uppsala, bl.a flyttstädning och hemstädning.

MÄLARDALEN RENT

Offert Lokalstädning