018 - 24 12 20

malardalenrent@gmail.com

Mälardalenrent

Vad ingår i visningsstädning?

...läs vår checklista

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

Vad ingår i Visningsstädning?

...läs vår checklista

Vad ingår i Visningsstädning?

Vad ingår i visningsstädning” och ”checklista för visningsstädning” tillhör de vanligaste frågorna våra kunder ställer. Mälardalenrent erbjuder en prisvärd visningsstädning som rengör på ställen där det är svårt att komma åt och du kan vara helt trygg med att din bostad blir i topptrim till den viktiga visningen.

Du hittar checklistan med alla arbetsmoment som ingår i Mälardalenrents visningsstädning längre ner på sidan.

Mälardalenrents kvalitetsgaranti

Om “vad ingår i visningsstädning” är den första frågan så är den andra frågan nästan alltid vad som ingår i Mälardalenrents kvalitetsgaranti.

Mälardalenrents kvalitetsgaranti innebär bl.a att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på alla våra städtjänster samt att vår främsta målsättning i allt vi gör är att skapa nöjda och återkommande kunder.

Mälardalenrents kvalitetsgaranti går att läsa här.

Visningsstädning

Välja Visningsstädning eller Storstädning?

Vår visningsstädning och storstädning är samma städtjänst och innnehåller samma arbetsmoment och därför är också priset detsamma för de båda städtjänsterna.

Mälardalenrents visningsstädning inkluderar alla arbetsmoment som normalt ingår i en storstädning – fönsterputs, invändig rengöring av ugn, rengöring av spisens alla sidor och spisskåpet, vidare ingår även avfettning av fläktkåpa och fläktgaller samt avkalkning av kakel i badrum och kök.

Visningsstädning

Prisvärda städtjänster

Mälardalenrents prisvärda städtjänster erbjuds alltid i ett grundutförande till vilka man kan välja vissa arbetsmoment som tillval.

Tillvalen gör våra städtjänster flexibla och möjliggör för oss att hålla lägre priser genom att exkludera städtid för städområden som inte är standard i bostäder.

Våra kunder betalar därmed alltid enbart för den städning som de har behov av. Alla tillval till Mälardalenrents städtjänster går att läsa här.

Storstädning

Checklista Visningsstädning Mälardalenrent

Offertförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Boka städtjänst direkt online

Välj städtjänst och datum. Fyll i dina uppgifter och gå vidare till betalning.

Kontakta oss om du inte hittar en dag som passar.

Mail: malardalenrent@gmail.com Mobil: 018-241220

Pris (ink moms och efter RUT)

Offertförfrågan

Tyvär kan vi inte ge ett fast på det valet du gjort. Vänligen fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig inom kort.

Information om lediga tider och prisuppgifter hittar ni i bokningssystemet.

För övriga frågor går det bra att mejla oss eller ange en tid när ni vill bli uppringd.

error: Alert: Content selection is disabled!!