MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

FLYTTSTÄDNING DÖDSBO

...HELHETSLÖSNING MED TÖMNING OCH TRANSPORT

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

FLYTTSTÄDNING DÖDSBO

...HELHETSLÖSNING MED TÖMNING OCH TRANSPORT

FLYTTSTÄDNING DÖDSBO

Att städa ur ett dödsbo liknar på många sätt en vanlig flyttstädning men till skillnad från flyttstädning är tjänsten inte RUT-avdragsberättigad. I de allra flesta fall finns också ett behov av att forsla bort saker. Det kan handla om ett omfattande åtagande samtidigt som det kan vara en känslomässigt tung period. Vill du anlita professionell hjälp för flyttstädning av dödsbo kan vi på Mälardalenrent hjälpa dig med alla praktiska detaljer. Vår helhetslösning innefattar tömning, transport och städning men sjävklart kan du beställa enbart det du behöver.

TÖMNING AV DÖDSBO

Alla behöver inte en komplett flyttstädning av ett dödsbo och det går givetvis bra att enbart beställa en tömning med bortforsling av dödsboet. Till timpriset kan tillkomma tömningsavgifter vid återvinningsstationen.

STÄDNING MED NÖJDA KUNDER

Rekommenderat städföretag 4-år i rad.

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på våra tjänster. Varje år hjälper vi många kunder med flyttstädning av dödsbo i Uppsala och Uppsala län. Vår helhetslösning med tömning, transport och städning är en praktisk lösning på ett betungande arbete som ska genomföras i ett skede av livet som för de flesta är en svår tid.  

VÅR HELHETSLÖSNING

Om era behov sträcker sig utöver flyttstädning av dödsbo erbjuder Mälardalenrent en helhetslösning som innefattar tömning, återvinning och städning av dödsboet. Ni får ett fast pris på hela tjänsten med sortering, packning, bortforsling och städning. Lådor och allt annat material ingår i priset. Vi har också mångårig erfarenhet av värdering och uppköp av värdesaker. Kontakta oss om det är något ni vill sälja så ska vi titta på det.

LÅNGA SAMARBETEN - LÅNG ERFARENHET

För vår tjänst flyttstädning av dödsbo har vi utvecklat långvariga samarbeten med socialförvaltningar, hyresvärdar, jurist- & advokatbyråer samt begravningsbyråer i hela Mälardalen. Oavsett vem du är eller hur din situation ser ut är du välkommen att kontakta oss så gör vi allt för att hjälpa dig. Vi vet av erfarenhet att detta kan vara en känslomässigt svår process och arbetar därför med största respekt och ödmjukhet så du kan känna dig trygg med oss.

Vi utför flyttstädning av dödsbo i hela Mälardalen.

KVALITETSGARANTI

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra tjänster och innebär för flyttstädning dödsbo att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på de arbetsmoment som ingår i flyttstädningen. Kvalitetsgarantin innebär också vi kommer tillbaks och åtgärdar sådant som mot förmodan inte skulle godkännas vid en inspektion. Läs mer om vår kvalitetsgaranti här.

STÄDNING DÖDSBO vad ingår?