MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

HEMSTÄDNING UPPSALA

...BOKA ONLINE MED KVALITETSGARANTI

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

HEMSTÄDNING UPPSALA

...BOKA ONLINE MED KVALITETSGARANTI

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

HEMSTÄDNING UPPSALA

Hemstädning I Uppsala har aldrig varit enklare! Boka din hemstäd direkt online och lösgör den fritid du länge drömt om att ha. Mälardalenrent har mer än 20-års branschvana så oavsett om du väljer att luta dig tillbaks i soffan och ta en kopp kaffe eller tar en joggingtur så kan du känna trygghet med den hemstädning vi utför under tiden. Vår hemstädning är prisvärd och flexibel och levereras alltid med kvalitetsgaranti.

HEMSTÄD NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på våra tjänster. Vår hemstädning Uppsala är populär och vi strävar alltid efter att utföra våra tjänster med högsta nogrannhet och service.

Rekommenderat städföretag 4-år i rad.

Våra kunders rekommendationer är det enklaste sättet för oss att få fler uppdrag så oavsett om du tänker beställa hemstädning Uppsala eller någon av våra andra städtjänster är det din rekommendation efter avslutat arbete som är guldmedaljen vi strävar efter att hänga om halsen.

HEMSTÄD PRIS

Din kostnad för hemstädning beror på om du köper engångstillfällen eller om du väljer att ha löpande hemstädning med abonnemang. Ett bundet abonnemang ger lägsta pris.

 • Hemstädning engångstillfälle 275kr/h

  Allt material ingår.

 • Abonnemang 250kr/h

  2 till 4 tillfällen per månad. Fasta tider och dagar. Samma städare. Allt material ingår.

HEMSTÄDNING ÄR ETT HEDERSUPDRAG

Under våra uppdrag med hemstädning Uppsala har vi märkt att servicen vi levererar ofta handlar om mer än dammfria golv. Att få städhjälp hemma innebär att pensionärer kan bo kvar hemma några år extra innan flytten till seniorboendet men lika ofta har vår hemstädning inneburit att en student kan släppa tanken på att städa och istället koncentrera sig inför en tenta. Det finns många fler  exempel med kämpande barnfamiljer eller människor med funktionshinder som på olika sätt behöver hjälp i sin vardag. På nära hålla har vi sett hur våra städhjälp gör skillnad i folks liv och därför är hemstädning för oss ett hedersuppdrag! 

VISSTE DU?

...FAKTA OM MIKROFIBRER OCH COVID 19

FRÅGA: En mikrofiberduk fuktad med vatten, är det tillräckligt för att städa bort covid-19-virus (om det nu skulle finnas), från bord och stolar när jag städar hemma?

SVAR: Nej det är inte tillräckligt. 

Vid hemstädning ska du använda ett milt alkaliskt rengöringsmedel innan desinfektionsmedel används på ytan/ytorna. Använd dukar och moppar som är tvättade i minst 90 grader eller gör som Mälardalenrent och använd engångsdukar/moppar när du gör din hemstädning. Se till att skydda dig själv med handskar och munskydd samt arbetskläder som är lätta att rengöra.

HEMSTÄDNING MED ABONNEMANG

Du kan alltid välja att få din hemstädning utförd endast en gång men om du vill ha regelbunden städhjälp ska du teckna hemstädning med abonnemang.

Abonnemang för hemstädning finns som fasta eller obundna. Om du väljer ett fast abonnemang för din hemstädning så kommer vi på fasta veckodagar och fasta tider och du har alltid samma städerska. 

Väljer du ett obundet abonnemang väljer du att få din din hemstädning utförd senast tre dagar innan hemstädstillfället. Kanske bestämmer dig för att ha en fest på lördagen, då beställer du din hemstädning senast på Onsdag samma vecka.  

Att köpa hemstädning tycker vi ska vara flexibelt! 

STÄDHJÄLP MED RUT-AVDRAG

RUT-avdraget innebär att du får dra av 50% av arbetskostnaden när du köper hemstädning eller någon annan tjänst inom följande branscher 

 • Städning
 • Tvätt
 • Trädgårdsarbete
 • Barnpassning
 • Fönstertvätt
 • Läxhjälp

Ditt RUT-avdrag är kopplat till hur mycket skatt du har betalat under föregående år. Här kan du kontrollera hur mycket pengar du har i din RUT-avdrags pott.

VISSTE DU?

...FAKTA OM ÄTTIKA

Ättika är en blandning av vatten och ättikssyra, där syran är en av anledningarna till att den fungerar så bra till rengöring vid hemstädning. Ättika är fungerar utmärkt till avkalkning, ogräsmedel, flugfällor, mot mögel och dålig lukt.

 

ISO CERTIFIERAT FÖRETAG

Att vara en ISO14401 certifierad städfirma innebär att miljöarbetet är kvalitetssäkrat. I praktiken betyder det att Mälardalenrent levererar hemstädning Uppsala med en miljövänlig profil. Vi använder moppar och fiberdukar av engångstyp tillverkade av returfibrer i vår hemstädning vilket medför att vi sparar in många tvättmaskiner varje år. I valet av städutrustning skapar vi därför stora miljövinster men dessutom blir vår hemstädning också mer hygenisk när trasor och moppar aldrig har använts någon annanstans. Våra kunder kan lita på att vi är en städfirma som eftersträvar att klimatavtrycket i vår hemstädning ska vara minimalt.

HEMSTÄDNING MED KVALITETSGARANTI

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra tjänster och innebär för vår tjänst hemstädning Uppsala att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på de arbetsmoment som ingår i hemstädningen. Kvalitetsgarantin innebär också vi kommer tillbaks och åtgärdar sådant som du mot förmodan inte skulle vara nöjd med. Läs mer om vår kvalitetsgaranti här.

Varför välja hemstädning Uppsala av Mälardalenrent?

Hemstädning Uppsala vad ingår?

Hemstädning Uppsala så går det till

STÄDTJÄNSTER FÖR PRIVATKUNDER OCH FÖRETAG I UPPSALA

MÄLARDALENRENT STÄDSERVICE

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat hemstädning Uppsala och andra städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi städar matbutiker,  vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym, badhus, kontor och byggen och har många nöjda företagskunder. Vi utför också hundratals städuppdrag till privarpersoner varje år i och runtomkring Uppsala, bl.a flyttstädning och hemstädning.

HAR DU EN FRÅGA

KONTAKTA OSS