Mälardalenrent Städfirma

Byggstädning Uppsala

...renoveringar,ombyggnation, nyproduktion

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

byggstädning uppsala

...renoveringar, ombyggnation, nyproduktion

BYGGSTÄDNING UPPSALA

Byggstädning Uppsala Mälardalenrent utför byggstädning med kvalitetssäkring i stora och små projekt för privatpersoner och företag i Uppsala med omnejd. All personal är anslutna till ID06. Vi har nöjda kunder och många års erfarenhet i branschen. Kontakta Mälardalenrent idag och låt oss sköta städningen i ditt byggprojekt.

RENOVERING OCH OMBYGGNATION

En ordentlig byggstädning innebär att man städar bort byggdamm i alla skrymslen och vrår och för att få det helt rent och dammfritt är det inte ovanligt att städningen spänner över två arbetsdagar.

Med vår tjänst Byggstädning Uppsala utförs först en första grundlig städning av alla ytor där det blir skinande rent men i de flesta fall finns fortfarande lite damm kvar i luften. Därför kommer vi tillbaks och torkar allt ytterliggare en gång dagen efter för att ni ska vara säkra på att allt damm som lägger sig under natten försvinner.

Med vår tjänst byggstädning Uppsala kan du vara helt säker på att byggstädningen utförs på ett fackmannamässigt sätt och skapar det dammfria resultat du har rätt att förvänta dig av en byggstädning.

Självklart har vi även en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar arbetsmoment i städningen som du inte är nöjd med.

BYGGSTÄDNING NYPRODUKTION

Vi åtar oss små och stora projekt från stora och mindre företag och privatpesoner. Nybyggda villor, flerbostadshus och fastigheter. Vi tar grovstäd under projektets gång, bortforsling av byggskräp och byggstädningen den s.k. slutstädningen sker i etapper.

  • Grovstädning innan förbesiktning 
  • Finstädning innan slutbesiktning
  • Finstädning inför inflytt

För byggstädning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning.

BYGGSTÄDNING NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på vår byggstädning Uppsala och övriga tjänster. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete med högsta nogrannhet, service och kvalitetssäkring.

Kundundersökning Veidekke

Hur upplever du det faktiska städresultatet när vi städat?

Kort kommentar:  Vi känner oss nöjda, rent och snyggt som vi vill ha det.

Betyg 1-5: 5


Hur upplever du kundsupporten och servicenivån på denna?

Kort kommentar:  Har väl inte varit så mycket efter det att ni började städat, men tycker att ni har förklarat bra innan och verkligen visat att ni kan det här med städning. Ni är glada och trevliga.

Betyg 1-5: 5


Skulle du rekommendera Mälardalenrent till någon annan?

Kort kommentar:  Ja absolut.

Betyg 1-5: 5


MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat byggstädning Uppsala och andra städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi städar matbutiker,  vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym, badhus, kontor och byggen alltid med kvalitetssäkring och vi har många nöjda kunder. Vi utför också hundratals städuppdrag till privatpersoner varje år i och runtomkring Uppsala, bl.a flyttstädning och hemstädning.

BOKA ETT MÖTE MED OSS

Hör av er till oss och berätta mer om ert bygge. Genom att besöka er kan vi tillsammans gå igenom era behov. Arbetsmomenten i byggstädning är ungefär desamma oavsett projekt men kan också variera med golvtyper, storlek på objektet, flödet av byggjobbare, ventilation och andra faktorer och därför underlättar det inledande mötet för oss att lämna en korrekt offert.

MANSKAPS OCH KONTORSBODAR

Vi hjälper er att hålla era bodar snygga och fräscha med punktlig och pålitlig personal och bra städinstruktioner som innefattar desinficeringsrutiner med utrustning som håller era bodar fria från virus och andra oönskade mikroorganismer. Med vår tjänst Byggstädning Uppsala kan vi även leverera förbrukningsmaterial som papper, tvål och handsprit om så önskas.  

KVALITETSSÄKRING

Mälardalenrent genomför kvalitetsäkring av varje städuppdrag eftersom du som kund har rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Våra arbetsledare följer upp alla uppdrag dels med löpande kontroller och protokollförda besiktningar men i kvalitetskontrollerna ingår även oregelbundna besök.

Den löpande kvalitetssäkringen på daglig basis för vår tjänst Byggstädning Uppsala sker på daglig basis av personalen själva enligt ett internt protokoll framtaget tillsammans med städinstruktionen för varje städobjekt. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning av vår byggstädning och kan garantera ett bra resultat och nöjda kunder.