MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

VISNINGSSTÄDNING UPPSALA

...visningsstäd till bästa pris

MÄLARDALENRENT STÄDFRIMA

VISNINGSSTÄDNING UPPSALA

...visningsstäd till bästa pris

MÄLARDALENRENT STÄDFRIMA

VISNINGSSTÄDNING UPPSALA

Är du på väg att sälja ditt hem? Varje år hjälper vi cirka 75 bostadsrättsinnehavare i Uppsala och Uppsala län med den viktiga visningsstädningen. Att städa inför visning kan vara lite nervöst men med vårt erfarna städteam vid rodret så kommer du kunna visa upp ditt hem från den bästa sidan. En bra genomförd visningsstäd är första steget i en lyckad affär! Boka din visningsstädning i Uppsala län med Mälardalenrent.

 

VISNINGSSTÄD NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på våra tjänster. Vår visningsstäd i Uppsala är populär och vi strävar alltid efter att utföra våra tjänster med högsta nogrannhet och service.

Rekommenderat städföretag 4-år i rad.

VAD KOSTAR VISNINGSSTÄD?

Vårt pris för visningsstäd startar på 1200kr för små lägenheter. Upp till 50m2 kostar visningsstädning cirka 35-40kr/m2. För lägenheter upp till 90m2 ca 30-35kr/m2 och för större lägenheter är priset lägre än 30kr/m2. Priset beror naturligtvis lite på vad du vill ska ingå i visningsstädningen. Tjänsten är flexibel och kan utformas helt efter dina önskemål. Checklistan för visningsstädning är dock i regel bra att utgå ifrån.

VISNINGSSTÄD + FLYTTSTÄD = BÄSTA PRIS

Visningstädning Uppsala när får du det bästa priset? Det bästa priset kan vi erbjuda om du bokar visningsstädningen tillsammans med den efterföljande flyttstädningen som utförs efter försäljningen. Detta paket kan inte bokas online men ring eller kontakta oss för en offert så ordnar vi det bästa priset för din visningsstädning.

STORSTÄD ELLER VISNINGSSTÄD?

En del kunder tycker inte det är tillräckligt med en visningsstädning och vill istället ha en storstädning. Storstädningen är något mer omfattande och innehåller rengöring bakom spisen, invändig rengöring av ugn samt avfettning av köksfläktens filter m.m.

Oftast behöver man inte göra dessa moment inför en visning eller fotografering men många kunder vill ändå ha dessa arbetsmoment utförda innan visningen för att vara på den säkra sidan och då är det alltså en storstädning som behövs. 

MÄLARDALENRENTS KVALITETSGARANTI

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra tjänster och innebär för vår visningsstädning bl.a att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på de arbetsmoment som ingår i flyttstädningen. Kvalitetsgarantin innebär också vi kommer tillbaks och åtgärdar sådant som mot förmodan inte skulle godkännas vid en inspektion. Att städa inför visning ska kännas tryggt och säkert. Läs mer om vår kvalitetsgaranti här.

BOKA DIREKT ELLER FÅ OFFERT

Du kan enkelt boka din visningsstädning i Uppsala med vårt bokningsformulär. Vill du hellre ha en offert fyller du bara i vårt offertformulär. Det går naturligtvis också bra att ringa vår trevliga kundtjänst och boka din beställning.

Välkommen som kund hos oss, vi ser fram emot att få utföra din visningsstädning och hjälpa dig med det första steget till en lyckad affär!

ISO CERTIFIERAT FÖRETAG

Mälardalenrent är ISO certifierat av kvalitetsgruppen. Att vara ett ISO certifierat företag innebär i praktiken att Mälardalenrent levererar visningsstädning i Uppsala med en miljövänlig profil. ISO certifieringen betyder också att vi har fått vår plan godkänd för hur vi bedriver ett ständigt pågående förbättringsarbete för våra tjänster med avseende på miljöpåverkan och klimatavtryck. Om du vill läsa mer om vår miljöpolicy hittar du den här.

Visningsstäd Uppsala. Varför välja Mälardalenrent?

Visningsstäd vad ingår?

Visningsstäd så här går det till