MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

FÖNSTERPUTS UPPSALA

…FÖNSTERPUTS MED KVALITETSGARANTI

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

FÖNSTERPUTS UPPSALA

…FÖNSTERPUTS MED KVALITETSGARANTI

FÖNSTERPUTS I UPPSALA

Att boka en professionell fönsterputsare har aldrig varit enklare! Boka direkt online och låt Mälardalenrent förbättra din utsikt redan idag. Mälardalenrent har många nöjda kunder, mer än 20-års branschvana och 100-tals fönsterputsjobb i Uppsala på meritlistan sedan starten. Luta dig tillbaks i soffan och beställ en fönsterputs med RUT-avdrag, ta en kopp kaffe eller en joggingtur. Du känna dig trygg med den fönsterputsning vi utför under tiden eftersom vi alltid levererar vår fönsterputs med kvalitetsgaranti.

FÖNSTERPUTS MED NÖJDA KUNDER

Rekommenderat städföretag 4-år i rad

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på våra tjänster. Vår fönsterputs i Uppsala är populär och vi strävar alltid efter att utföra vår fönsterputs med högsta nogrannhet så att vi kan lämna rena och glasklara fönster bakom oss efter avslutat jobb.  

FÖNSTERPUTSNING PRISER

Vi får ofta frågan: Vad kostar fönsterputsning? Är kostnanden för fönsteputs satt till pris per ruta eller pris per timme? Vi tycker det är enklast att ge ett pris för fönsterputs som pris per ruta. Följande bild beskriver vår prismodell och med den är det enkelt för dig att beräkna vad din fönsterputs kostar. Alla priser gäller standardiserade sidohängda fönster.

Alla priser ink moms och efter RUT. Till priset tillkommer en framkörningsavgift på 125kr inom stadskärnan. Utanför stadskärnan tillkommer milersätting på 35kr per påbörjad mil. 

FÖNSTERPUTS VAD INGÅR?

När du beställer fönsterputs av Mälardalenrent ingår:

FÖNSTERPUTS MED RUT-AVDRAG

Att fräscha upp ditt hem med en fönsterputs i Uppsala kostar inte skjortan. Utnyttjar du ditt RUT-avdrag betalar du enbart halva arbetskostnaden för fönsterputsningen och får en garanterat bättre utsikt på köpet. Vi drar RUT-avdraget direkt från fakturan och sköter kontakten med Skatteverket så att du slipper allt papperarbete! Lätt som en plätt och nu har vi gjort det ännu enklare för dig genom att du kan boka din fönsterputsning direkt online. Varför vänta på en offert i flera timmar? Titta ut med ditt RUT 😊

FÖNSTERPUTS MED KVALITETSGARANTI

När du beställer fönsterputs i Uppsala av Mälardalenrent innebär det att:

 1. Du kan lita på att vår personal har nödvändig utbildning och kunskap så den fönsterputs bu beställer blir utförd på ett fackmannamässigt sätt.
 2. Fönsterputsningen kvalitetssäkras.
 3. Om du är missnöd med något i fönsterputsningen så kommer vi tillbaks och åtgärdar problemet.                  Läs mer om vår kvalitetsgaranti här

TÄNK PÅ INNAN VI KOMMER

Plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor samt ta ner gardinerna.

Vi vill också att du ska informera oss om följande

 • Befintliga skador innan fönsterputsningen påbörjas, t ex repade glas och fönster som är tröga att öppna.
 • Ifall fönstren har stänk av färg och silikon och du vill att vi ska ta bort detta.
 • Om fönstren är sexsidiga.
 • Om fönstren öppnas i överkant eller nederkant.
 • Ifall jobbet kräver stege.
 • Meddela oss om du vill ha karmtvätt utförd.
 • Gäller jobbet en inglasad balkong.

ISO CERTIFIERAT FÖRETAG

Mälardalenrent är ISO certifierat av kvalitetsgruppen. Att vara ett ISO certifierat företag innebär i praktiken att Mälardalenrent levererar fönsterputsning med en miljövänlig profil. Att vår fönsterputs i Uppsala är ISO certifierad betyder också vi bedriver ett ständigt pågående förbättringsarbete. Inte enbart för vår fönsterputsning utan för alla våra tjänster med avseende på miljöpåverkan och klimatavtryck. Om du vill läsa mer om vår miljöpolicy hittar du den här.

FÖNSTERPUTS KONTOR

Vårens solstrålar kämpar för att skina in genom rutorna och det finns många skäl till att satsa på en fönsterputs på vårkanten. Med rena och fina fönster får du ljusare inomhusmiljö och så blir du pigg och glad. Har du butik eller ansvarar för ett kontor hjälper rena fönster dig att skapa
 • Bättre arbetsmiljö.
 • Bättre varuexponering.
 • Respekt från dina kunder.

WALIDS FÖNSTERPUTS

Att Walid är expert på fönsterputs vet alla som anlitat oss så vi bestämde att lägga ut ett litet klipp med honom när han putsar fönster.

STÄDTJÄNSTER FÖR PRIVATKUNDER OCH FÖRETAG I UPPSALA LÄN

MÄLARDALENRENT STÄDSERVICE

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi städar matbutiker,  vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym, badhus, kontor och byggen och har många nöjda företagskunder. Vi utför också hundratals städuppdrag till privarpersoner varje år i och runtomkring Uppsala, bl.a flyttstädning och hemstädning.

Har du en fråga?

OM FÖNSTERPUTS ELLER NÅGON ANNAN AV VÅRA STÄDTJÄNSTER