Mälardalenrent Städfirma

Kontorsstädning Uppsala

...testa 1 månad utan bindningstid

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

KONTORSSTÄDNING UPPSALA

...Testa 1 månad utan bindningstid

KONTORSSTÄDNING UPPSALA

Kontorsstädning Uppsala Mälardalenrent utför alla typer av kontorsstädning och tar fram anpassade städintruktioner efter era önskemål och behov. Vi tror att kvalitetssäkring skapar nöjda kunder och jobbar därför mycket med protokollförda inspektioner tillsammans med egenkontroller.

Det går att pröva vår kontorsstädning utan bindningstid första månaden. Vi vill att ni ska vara nöjda med den kontorsstädning vi levererar och att allt ska motsvara era förväntningar. En bindningsfri första månad tror vi är ett utmärkt sätt att skapa en långsiktig och stabil affärsrelation.

TRIVSEL OCH HYGIEN

Trivsel är förstås ett viktigt argument till varför man bör investera i en bra kontorsstäd men effektiva städrutiner är också viktigt för att hålla medarbetare och personal friska, särskilt vintertid.  Se därför till att både medarbetare och kunder trivs och är friska i era lokaler. En renare och säkrare arbetsmiljö handlar i slutändan om bättre affärer.

Vi på Mälardalenrent är duktiga på hygienstäd då vi har både vårdcentraler och badhus som befintliga kunder. Kontorsstädning Uppsala och i stort sett alla städtjänster vi tillhandahåller kan levereras med särskilt hygienutförande. Vid hygienstäd  använder vi enbart engångsmoppar och engångsfiberdukar vid varje städtillfälle. Vid hygienstädning inkorporerar vi även desinfektionsrutiner i arbetsbeskrivningen. 

KONTORSSTÄDNING UPPSALA NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på vår kontorssstädning Uppsala och övriga tjänster. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete med högsta nogrannhet, service och kvalitetssäkring.

Mälardalenrent är ett städföretag som inriktat sig på kontorsstädning för små och medelstora företag. Vi har i dagsläget kontorsstädning i Uppsala, Upplands Väsby och Knivsta. Genom att vi inte har för stora objekt har vi lättare att både kvalitetssäkra vår kontorsstädning och genomföra hygienstädning tillsammans med städrutinerna utan att den totala städtiden blir för lång. Vår kontorsstädning Uppsala håller en hög nivå och skapar nöjda kunder.

VAD KOSTAR DET ATT VARA FÖRETAGSKUND?

Som avtalskund hos Mälardalenrent betalar ni en fast månadsavgift baserat på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Första månaden för vår kontorsstädning är bindningsfri. På så sätt skapar vi en bra förutsättning för ett bra och långsiktigt samarbete.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat kontorsstädning Uppsala och andra städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi städar matbutiker,  vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym, badhus, kontor och byggen alltid med kvalitetssäkring och vi har många nöjda kunder. Vi utför också hundratals städuppdrag till privatpersoner varje år i och runtomkring Uppsala, bl.a flyttstädning och hemstädning.

BOKA MÖTE KONTORSSTÄDNING UPPSALA

Genom att besöka er på kontoret kan vi tillsammans gå igenom era behov. Kontorsstädning Uppsala varierar mycket med lokalyta, golvtyper, bransch och flöde av kunder och därför underlättar det inledande mötet för oss att lämna en korrekt offert.

FRUKTKORGAR & FÖRBRUKNINGSVAROR

Vi kan leverera alla olika typer av förbrukningsvaror och även fruktkorgar till ert kontor. Vi har superbra priser då vi har mycket förmånliga inköpsvillkor. Vi levererar hög kvalitet och vill ge er en inspirerande och motiverande arbetsplats. Fyll i kontaktformuläret nedan eller Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

RUTINER FÖR KVALITETSSÄKRING

Mälardalenrent Butiksstädning Uppsala genomför kvalitetsäkring av varje städuppdrag eftersom du som kund har rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Våra arbetsledare följer upp alla uppdrag dels med löpande kontroller och protokollförda besiktningar men i kvalitetskontrollerna ingår även oregelbundna besök. Den löpande kvalitetssäkringen på daglig basis sköts av personalen själv enligt ett internt protokoll framtaget tillsammans med städinstruktionen för varje städobjekt. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat och nöjda kunder.

MÄLARDALEN RENT

Offert Kontorsstädning