Mälardalenrent Städfirma

Butiksstädning Uppsala

Rena golv - Bättte affärer

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

BUTIKSSTÄDNING UPPSALA

...kvalitetssäkring & nöjda kunder

BUTIKSSTÄDNING UPPSALA

Mälardalenrent Butiksstädning Uppsala levererar dagligen professionell butiksstädning med kvalitetssäkring till butiker i Uppsala, Enköping, Björklinge och vi har många nöjda kunder.

Bra affärer startar med en professionell butiksstädning som rengör hyllor, glasmontrar och skapar skinande golv. Du kanske driver en mataffär inom dagligvaruhandeln eller säljer elektronik inom detaljhandeln och med rena golv ökar chanserna att kunderna lämnar butiken med ett positivt intryck. Det första viktiga intrycket i butiken är inte värt att kompromissa med i dessa tider när allt fler göra sina inköp på nätet. Mälardalenrent har många nöjda kunder och kan hjälp er med professionell butiksstädning Uppsala med kvalitetssäkring.

BOKA IN ETT MÖTE

Genom att besöka er på plats i er butik kan vi tillsammans gå igenom era behov. Butiksstädning varierar mycket med lokalyta, golvtyper, bransch och flöde av kunderoch därför underlättar det inledande mötet för oss att lämna en korrekt offert.

BUTIKSSTÄDNING UPPSALA NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på vår butiksstädning Uppsala och övriga tjänster. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete med högsta nogrannhet, service och kvalitetssäkring.

Mälardalenrent är ett städföretag som inriktat sig på butiksstädning för butiker med stora kundflöden som mataffärer och butiker inom detaljhandeln. Flera ICA butiker och Hemköpsbutiker med höga krav på en noggrann och systematiskt rengöring av golven varje dag har valt oss som samarbetspartner och många av dessa kunder har vi levererat butiksstädning till under en mycket lång tid. Detta är vi stolta över och det är ett bra kvitto på att vår butiksstädning Uppsala håller en hög nivå och skapar nöjda kunder.

FÖRMÅNER TILL FÖRETAGSKUNDER

Att vara företagskund hos oss ger all personal i butiken rabatt på hemstädning och fönsterputs. Inom kort när vi lanserar vår webhandel kommer det också gå att handla städmaterial till rabatterade priser.

RUTINER FÖR KVALITETSSÄKRING

Mälardalenrent genomför kvalitetsäkring av varje städuppdrag eftersom du som kund har rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Våra arbetsledare följer upp alla uppdrag dels med löpande kontroller och protokollförda besiktningar men i kvalitetskontrollerna ingår även oregelbundna besök. Den löpande kvalitetssäkringen på daglig basis sköts av personalen själv enligt ett internt protokoll framtaget tillsammans med städinstruktionen för varje städobjekt. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat och nöjda kunder.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat butiksstädning Uppsala och andra städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi städar matbutiker,  vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym, badhus, kontor och byggen alltid med kvalitetssäkring och vi har många nöjda kunder. Vi utför också hundratals städuppdrag till privatpersoner varje år i och runtomkring Uppsala, bl.a flyttstädning och hemstädning.

MÄLARDALEN RENT

Offert Butiksstädning