MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

TRAPPSTÄDNING UPPSALA

...behåll värdet i er fastighet

Mälardalenrnet Städfirma

Trappstädnig Uppsala

...behåll värdet i er fastighet

TRAPPSTÄDNING UPPSALA

Trappstädning Uppsala Mälardalenrent erbjuder förmånliga priser på trappstädning till bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i hela Uppsalaregionen.

Vi hjälper till att ta fram en städinstruktion helt anpassad efter era behov och önskemål och från och med när städuppdraget börjar lämnar vi kvalitetsgaranti på alla städtillfällen. All vår personal har SRY utbildnnig och er trappstädning kommer därför garanterat att bli utförd på ett fackmannamässigt sätt.

Bli en av våra nöjda kunder idag och låt Mälardalenrent hjälpa till att behålla värdet i er fastighet. Fyll i vårt formulär längre ner på sidan för en kostnadsfri offert.

PRÖVA UTAN BINDNINGSTID

Det går att pröva vår tjänt trappstädning Uppsala utan bindningstid första månaden. Vi vill att ni ska vara nöjda med den trappstädning vi levererar och att allt ska motsvara era förväntningar. En bindningsfri första månad tror vi är ett utmärkt sätt att skapa en långsiktig och stabil affärsrelation.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat trappstädning Uppsala och andra städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi städar matbutiker,  vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym, badhus, kontor och byggen alltid med kvalitetssäkring och vi har många nöjda kunder. Vi utför också hundratals städuppdrag till privatpersoner varje år i och runtomkring Uppsala, bl.a flyttstädning och hemstädning.

TRAPPSTÄDNING NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på vår trappstädning Uppsala och våra övriga städtjänster. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete med högsta nogrannhet, service och kvalitetssäkring.

TRAPPSTÄDNING MED KVALITETSGARANTI

Dessa fördelar ingår när du väljer trappstädning Uppsala av Mälardalenrent.

  • Vi kvalitetssäkrar våra uppdrag genom regelbundna och rutinmässiga kontroller.
  • Trappstädningen genomförs efter en städinstruktion som är framtagen efter era behov och önskemål. 
  • All personal har rätt utbildning för jobbet.
  • Samtliga kunder får en personlig kontaktperson med hög tillgänglighet och snabb återkoppling för bästa möjliga service.
  • I samband med varje trappstädning  signerar städaren närvaro och prickar av checklistan. Den placeras på angiven plats i fastigheten vanligtvis i städrum/tvättstuga.
  • Kunden har rätt att säga upp avtalet under de första 2 månaderna.
  • För samtliga nya kunder ingår en större välkomststädning för att visa hyresgäster och boende att det har skett ett byte av städbolag som gör skillnad!

BOKA ETT MÖTE MED OSS

Genom att besöka er kan vi tillsammans gå igenom era behov. Arbetsmomenten i trappstädning är ungeför desamma oavsett trapp och hus men kan också variera med golvtyper, storlek på trapphus, flöde av människor, ventilation och andra faktorer och därför underlättar det inledande mötet för oss att lämna en korrekt offert.

MILJÖVÄNLIG TRAPPSTÄDNING

Vi jobbar aktivt med att spendera maximalt med tid hos våra kunder och minimalt med tid på transporter och tvätt. För att lyckas med detta använder vi digitala verktyg när vi schemalägger för våra städteam och planerar transporter. Genom att arbeta på detta sätt lyckas vi korta ner restiderna för varje uppdrag, tid vi istället lägger hos våra kunder. Vi sparar också tid genom att använda moppar och torkdukar av engångsstyp. Därigenom behöver vi inte transportera smutsiga moppar tillbaka för tvätt och vi kan samtidigt tillgodose kraven på en mer hygienisk städning.

Det här låter ju också väldigt miljövänligt?

Precis. Våra metoder garanterar inte bara mer städning per krona, vi levererar också trappstädning med minsta möjliga klimatavtryck genom att spara många bensinpåfyllningar och maskintvättar varje år. Alla medel vi använder är dessutom miljömärkta med svanen. Det ska kännas bra både i plånboken och hjärtat att välja trappstädning av oss.    

MÄLARDALEN RENT

Offert Trappstädning