MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

GOLVVÅRD UPPSALA

...ALLA TYPER AV GOLVVÅRD

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

GOLVVÅRD UPPSALA

...ALLA TYPER AV GOLVVÅRD

GOLVVÅRD UPPSALA

Varje år hjälper Mälardalenrent många privatkunder och företagskunder med golvvård i Uppsala och Uppsala län. Vi utför alla typer av golvvård som t.ex

Kontakta oss för en offert idag. Låt Mälardalenrent ge dina gamla golv ett nytt liv.

GOLVVÅRD NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på våra tjänster. Vår golvvård Uppsala är populär och vi strävar alltid efter att utföra våra jobb med högsta nogrannhet så att vi kan lämna rena och blanka golv bakom oss efter avslutat jobb.  

PRISER GOLVVÅRD

Här följer ett prisurval för några av våra golvvårdstjänster. Alla priser är inklusive moms och innan RUT-avdrag för privatpersoner och exklusive moms för företag. Se vår prislista för komplett sortiment och priser.

 • Golvvård pris per kvadratmeter
 • Maskinskurning av golv 37kr/m2
 • Polishbehandling av linleumgolv 46kr/m2

  Polishen läggs i 2 lager

 • Behandling av klinkergolv 70kr/m2

  Rengöing och impregnering

GOLVTYPER

Golv existerar i olika hårdhetsgrader och material.

 • Hårda golv: Natursten, Keramiska, Betong och konstbetong.
 • Halvhårda: Linoleum, Plast, Gummi, Trä och Laminatgolv
 • Mjuka: Textilmattor av olika slag.

Golvtyperna skiljer sig mycket vad gäller tålighet mot repor, friktion, kemikalier, känslighet för vatten, värme, Uv-strålning och borttagning av fläckar m.m

Detta påverkar naturligtvis vad din golvvård ska bestå av både vad gäller den regelbundna städningen och hur det periodiska underhållet ska bedrivas. En genomtänkt golvvård är nödvändig för att kvalitén och livslängden på dina golv ska bli så lång som möjligt.

Vi på Golvvård Uppsala kan golvvård och har 20-års erfarenhet i branschen. Vill du ha golvvård utförd i Uppsala kan du därför känna dig trygg med att beställa av oss.

GOLVVÅRD UPPSALA MED KVALITETSGARANTI

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra tjänster och innebär för Golvvård Uppsala att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på de arbetsmoment som ingår i golvvården.

Kvalitetsgarantin innebär också vi kommer tillbaks och åtgärdar sådant du mot förmodan inte skulle vara nöjd med efter avslutat jobb. Läs mer om vår kvalitetsgaranti här.

OFFERT ELLER BOKA ETT MÖTE

Bor du i Uppsala län och planerar att köpa in golvvård? Du kanske letar efter någon städfirma som kan hjälpa till med en polishbehandling, torrpolering eller en slipning av trägolv eller kanske en vanlig maskinskurning? Tveka inte att kontakta oss för en offert eller ring och boka ett besök. Tillsammans kan vi på plats gå igenom vilken typ av golvvård just dina golv behöver och vi kommer garanterat hitta den bästa lösningen.

GRUNDREGEL FÖR GOLVVÅRD

Golvvård Uppsala får ofta frågan från våra kunder vilket det bästa tipset är när det är dags att städa golv. När det handlar om daglig hemstädning förespråkar vi på Mälardalenrent så torra och skonsamma metoder som möjligt eftersom de flesta golv är känsliga mot vatten och kemikalier.

GOLVVÅRD TORRPOLERING

Är golvet polishbehandlat och lite slitet kan vi utföra en typ av golvvård som kallas torrpolering som återger golvbehandlingen dess städbarhet och ursprungliga lyster. Torrpolering reducerar och avlägsnar friktionsmärken, klackmärken, repor samt typiska s.k gångstråk.

UNDERHÅLL MED POLISH

I de fall en grundligare golvvård behövs där vi lägger ny polish så bestryks golvet typiskt med 4-6 lager av den nya polishen. Detta är vanligast på plast och linoleumgolv.

SLIPNING AV TRÄGOLV

Vi slipar trägolvet och återuppbygger ett smuts och vattenavvisande ytskikt av lack eller olja. Golvslipning är en typ av golvvård som kräver stor erfarenhet och vi utför alltid en noggrann besiktning av golvet innan golvvården påbörjas.