MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

STORSTÄDNING UPPSALA

...boka online med kvalitetsgaranti

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

STORSTÄDNING UPPSALA

...boka online med kvalitetsgaranti

Mälardalenrent städfirma

STORSTÄDNING UPPSALA

Storstädning Uppsala har aldrig varit enklare! Boka direkt online och unna dig själv lyxen att någon annan ser till att det blir riktigt rent. Mälardalenrent har mer än 20-års branschvana så oavsett om du väljer att luta dig tillbaks i soffan och ta en kopp kaffe eller tar en joggingtur så kan du känna trygghet med den storstädning vi utför under tiden. Vår storstädning är prisvärd och levereras alltid med kvalitetsgaranti.

Rekommenderat företag 4-år i rad.

STORSTÄDNING MED KVALITETSGARANTI

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra tjänster och innebär för vår tjänst Storstädning Uppsala att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på de arbetsmoment som ingår i storstädningen. Kvalitetsgarantin innebär också vi kommer tillbaks och åtgärdar sådant som du mot förmodan inte skulle vara nöjd med. Läs mer om vår kvalitetsgaranti här.

STORSTÄDNING NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på våra tjänster. Vår Storstädning Uppsala är populär och vi strävar alltid efter att utföra våra tjänster med högsta noggrannhet och service.

Våra kunders rekommendationer är det enklaste sättet för oss att få fler uppdrag så oavsett om du tänker beställa Storstädning Uppsala eller någon av våra andra städtjänster är det din rekommendation efter avslutat arbete som är guldmedaljen vi strävar efter att hänga om halsen.

PRISER STORSTÄD

Prisexempel på vår storstädning. Alla priser är inklusive moms och efter RUT-avdrag. Se vår prislista för komplett sortiment och priser.

 • BOENDEYTA 25m2 1400kr
 • BOENDEYTA 40m2 1700kr
 • BOENDEYTA 55m2 2000kr
 • BOENDEYTA 70m2 2300kr
 • BOENDEYTA 85m2 2700kr
 • BOENDEYTA 100m2 3100kr
 • BOENFEYTA 115m2 3400kr
 • BOENDEYTA +115M2

  Kontakta för offert

NÄR SKA DU BOKA STORSTÄDNING

Beroende på hur stort hushållet är kan storstädning behövas mer eller mindre ofta men en eller ett par gånger per år väljer många kunder att komplettera den dagliga eller veckovisa städningen med en storstädning.

Vi flyttar på saker och möbler under vår storstädning för att komma åt att städa bakom och under inredning och därmed rengöra på mer svåråtkomliga ställen som en vanlig hemstädning inte tar. I vår storstädning ingår också fönsterputs samt ugnsrengöring invändigt och avkalkning av badrummet m.m. Se checklistan nedan för mer information om vad som ingår i vår storstädning.

STORSTÄD MED RUT-AVDRAG

RUT-avdraget innebär att du får dra av 50% av arbetskostnaden när du köper storstädning eller någon annan tjänst inom följande branscher

 • Städning
 • Tvätt
 • Trädgårdsarbete
 • Barnpassning
 • Fönstertvätt
 • Läxhjälp

Ditt RUT-avdrag är kopplat till hur mycket skatt du har betalat under föregående år. Här kan du kontrollera hur mycket pengar du har i din RUT-avdrags pott.

ISO CERTIFIERAT FÖRETAG

Mälardalenrent är en ISO certifierat städfirma vilket innebär att vårt miljöarbete är kvalitetssäkrat. Det betyder i praktiken att Mälardalenrent levererar tjänsten storstädning Uppsala med en miljövänlig profil. Vårt miljöarbete är viktigt för oss därför strävar vi efter att hela tiden förbättra våra tjänster med avseende på miljöpåverkan och klimatavtryck.

Vi använder moppar och fiberdukar av engångstyp tillverkade av returfibrer i vår storstädning vilket medför att vi sparar in många tvättmaskiner varje år. Vi skapar därför stora miljövinster i valet av städutrustning men dessutom blir vår storstädning också mer hygienisk när trasor och moppar aldrig har använts någon annanstans. 

Storstädning Uppsala. Vad ingår?

Storstädning så här går det till

STÄDTJÄNSTER FÖR PRIVATKUNDER OCH FÖRETAG I UPPSALA

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat Storstädning Uppsala och andra städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi städar matbutiker,  vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym, badhus, kontor och byggen och har många nöjda företagskunder. Vi utför också hundratals städuppdrag till privarpersoner varje år i och runtomkring Uppsala, bl.a flyttstädning och hemstädning.

Har du en fråga?

KONTAKTA OSS