Mälardalenrent Städfirma

Gymstädning Uppsala

Ett rent gym - Vårt nöje

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

Gymstädning Uppsala

...Ett rent gym skapar träningslust

GYMSTÄDNING UPPSALA

Mälardalenrent levererar gymstädning i hela Uppsala och dess kranskommuner. Vi tror att kvalitetssäkring skapar nöjda kunder och jobbar därför mycket med protokollförda inspektioner tillsammans med egenkontroller. Våra städintruktioner tar fasta på de hygienkrav som finns på gym och badhus så att du som gymägare kan vara säker på att den nödvändiga gymstädningen blir utförd enligt de riktlinjer som finns för städ och hygien i gym-miljö.  

Idag är Uppsalas näst största gymkedja kund hos Mälardalenrent. Bli en av våra nöjda kunder du också. Boka ett möte med oss idag för en kostnadsfri och förutsättningslös presentation av vår gymstädning.

MÄLARDALENRENT UPPSALA

GYMSTÄDNING MED HYGIENKRAV

På gymet delar besökare på hantlar, maskiner och yogamattor. Det blir varmt och svettigt med hundratals människor som tränar varje dag. Våtutrymmen och toaletter blir hårt belastade och bakterierna stortrvis. Gymstädning är ett städuppdrag som inte liknar något annat och vi som städar måste vara noggranna och väl insatta i de städ och hygienbehov som denna miljö skapar. Coronautbrottet har också satt fingret på hur viktigt det är att städrutinerna innehåller desinficeringsrutiner.

Mälardalenrent har personal med rätt utbildng och kompetens att säkerställa att just ditt gym blir en trivsam och hygieniskt säker plats att träna på.

MÄLARDALENRENT UPPSALA

GYMSTÄDNING NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på vår Gymstädning Uppsala och övriga städtjänster. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete med högsta nogrannhet, service och kvalitetssäkring.

Såhär säger Therese Bergren platschef på ACTIC Kraftkällan:

”Mälardalenrent har gjort ett fantastisk jobb hos oss sedan starten Oktober 2019. Vissa av våra gäster har till och med kontaktat mig och sagt att det inte varit så rent hos oss på 7 år. Kundsupporten är också föredömlig. De finns alltid tillgängliga när jag behöver dom.”

MÄLARDALENRENT UPPSALA

BOKA ETT MÖTE

Genom att besöka er på gymet kan vi tillsammans gå igenom era behov. Utförandet av Gymstädning Uppsala varierar med lokalyta, golvtyper och flöde av kunder och därför underlättar det inledande mötet för oss att lämna en korrekt offert.

MÄLARDALENRENT UPPSALA

KVALITETSSÄKRING

Mälardalenrent genomför kvalitetsäkring av varje städuppdrag eftersom du som kund har rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Våra arbetsledare följer upp alla uppdrag dels med löpande kontroller och protokollförda besiktningar men i kvalitetskontrollerna ingår även oregelbundna besök. Den löpande kvalitetssäkringen på daglig basis sköts av personalen själv enligt ett internt protokoll framtaget tillsammans med städinstruktionen för varje städobjekt. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat och nöjda kunder.

MÄLARDALEN RENT

JAG VILL HA OFFERT

Gym_3