MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

klinikstädning uppsala

...Städning med hygienkrav i fokus

Mälardalenrent Städfirma

Klinikstädning Uppsala

...städning med hygienkrav i fokus

KLINIKSTÄDNING UPPSALA

Klinikstädning Uppsala Mälardalenrent utför klinikstädning på vårdcentraler, tandvårskliniker, läkarmottagnignar, barnavårdscentraler i hela Uppsala med omnejd. Vi tror att kvalitetssäkring skapar nöjda kunder och jobbar därför mycket med protokollförda inspektioner tillsammans med egenkontroller.

All vår personal är utbildad inom städning med särskilda hygienkrav och alla städinstruktioner inkorporerar desinficeringsrutiner.  

STÄDNING MED HYGIENKRAV

Mälardalenrent har idag gedigen erfarenhet av de krav som gäller för klinikstädning. Några av våra äldsta kunder finns inom den privata vårdsektorn vilket är ett starkt kvitto att vi har förmått leverera kvalitet över låg tid.

När vi skapade vår tjänst klinikstädning Uppsala gjorde vi en studie över de metoder och utrustning som bör användas anväds för att städa vårdcentraler och kliniker. Anlla ytor i en klinik har högre hygienkrav jämfört med normalstandard och därför använder vi engångsmoppar och engångsdukar när vi städar. Alla rum städas också enligt en speciellt framtagen rutin för att säkerställa en extra hög renlighetsnivå och alla kritiska punkter desinficeras.

Vår klinikstädning tar lite längre tid men vi är säkra på att våra kunder upplever skillnaden. Mälardalenrent har personal med rätt utbildng och kompetens att säkerställa att din klinik blir en hygieniskt säker plats för dina medarbetare och patienter att vistas.

KLINIKSTÄDNING NÖJDA KUNDER

Mälardalenrent är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på vår klinkstädning Uppsala och övriga städtjänster. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete med högsta nogrannhet, service och kvalitetssäkring.

Såhär säger Erika verksamhetschef på en av Uppsala största vårdcentraler

”Vi är mycket nöjda med den städning som Mälardalenrent levererar med sin tjänst Klinikstädning Uppsala. Det är ett seriöst företag som tar uppdraget på stort allvar och vi är också nöjda med att kontaktpersonen är lättillgänglig. De gånger vi behöver kommunicera om något får vi alltid svar snabbt.”

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat klinikstädning Uppsala och andra städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi städar matbutiker,  vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym, badhus, kontor och byggen alltid med kvalitetssäkring och vi har många nöjda kunder. Vi utför också hundratals städuppdrag till privatpersoner varje år i och runtomkring Uppsala, bl.a flyttstädning och hemstädning.

BOKA ETT MÖTE MED OSS

Genom att besöka er på kliniken kan vi tillsammans gå igenom era behov. Utförandet av Klinikstädnin Uppsala varierar med lokalyta, golvtyper och flöde av patienter och därför underlättar det inledande mötet för oss att lämna en korrekt offert.

VAD KOSTAR DET ATT VARA FÖRETAGSKUND?

Som avtalskund hos Mälardalenrent betalar ni en fast månadsavgift baserat på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Första månaden för vår klinikstädning är bindningsfri. På så sätt skapar vi en bra förutsättning för ett bra och långsiktigt samarbete.

KVALITETSSÄKRING

Mälardalenrent genomför kvalitetsäkring av varje städuppdrag eftersom du som kund har rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Våra arbetsledare följer upp alla uppdrag dels med löpande kontroller och protokollförda besiktningar men i kvalitetskontrollerna ingår även oregelbundna besök.

Den löpande kvalitetssäkringen på daglig basis för vår tjänst Klinikstädning Uppsala sker på daglig basis av personalen själva enligt ett internt protokoll framtaget tillsammans med städinstruktionen för varje städobjekt. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning av vår klinikstädning och kan garantera ett bra resultat och nöjda kunder.

MÄLARDALEN RENT

Offert Klinikstädning