Mälardalenrent Presentation

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett och kunskapsdrivet städföretag vilket betyder att vi kan utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi förstår de speciella hygienkrav och behov som finns på vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym och badhus och därför har vi kunder som Lideta och ACTIC. Vi förstår också hur man skapar en trevlig och välkomnande butik genom professionell golvvård vilket har lett till att både ICA och Hemköps butiker valt att samarbeta med oss. Vi har också kunder i byggbranschen där vi genomför uppdrag med byggstäd och industristäd samt ett flertal kontor i Uppsalatrakten med omnjed där små och medelstora företag valt oss som leverantör av städtjänster.     

En kombination av känsla för service och hängiven personal har gjort att vi växt mycket sedan starten och recensionerna talar också sitt tydliga språk, kunderna tycker vi är bra på det vi gör och rekommenderar oss till sina vänner och bekanta.

Så oavsett om ditt behov gäller hemstädning, flyttstädning eller en vanlig fönsterputs eller om du funderar på hur vi kan öka kundupplevelsen i butik eller anläggning med patienter eller betalande gäster så kan du lita på oss. Våra nöjda kunder betyder allt för oss och vi lämnar självklart kvalitetsgaranti på alla jobb vi gör.