018 - 24 12 20

malardalenrent@gmail.com

Mälardalenrent Presentation

Mälardalenrent har funnits i städbranscen sedan 2000 och har sedan starten levererat städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi är ett komplett städföretag som har kapacitet att utföra många olika sorters städtjänster och saneringsuppdrag. Vi förstår de speciella hygienkrav och behov som finns på vårdcentraler, tandvårdskliniker, gym och badhus och har under lång tid byggt upp den kompetens som krävs för objekt med högre krav på renlighet och hygien

 

Butiksstädning är en annan av våra speciliteter och vi har flera ICA butiker i regionen som kunder. Varje dag hjälper vi till att skapa trevliga och välkomnande butiker genom professionell golvvård alltid med en känsla för det lilla extra som krävs för att kunderna ska trivas.

Naturligtvis städar vi även åt privatpersoner. Varje år genomför vi hundratals städuppdrag inom flyttstädning, storstädning och hemstädning. Alltid med kundnöjdheten i fokus och självklart med kvalitetsgaranti på varje uppdrag.

Under coronakrisen utförde vi även många saneringar och hjälpte våra kunder att skapa säkra och trygga arbetsplatser. I våra offerter för kontorsstädning så ingår alltid en kostnadsfri sanering varje månad i priset vi lämnar. Vi kan också hjälpa till med enklare hygienutredningar och ta tryckprov (bild nr.4) på hårt belastade ytor för att skapa mätbarhet på städresultatet.

Offertförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Boka städtjänst direkt online

Välj städtjänst och datum. Fyll i dina uppgifter och gå vidare till betalning.

Kontakta oss om du inte hittar en dag som passar.

Mail: malardalenrent@gmail.com Mobil: 018-241220

Pris (ink moms och efter RUT)

Offertförfrågan

Tyvär kan vi inte ge ett fast på det valet du gjort. Vänligen fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig inom kort.

Information om lediga tider och prisuppgifter hittar ni i bokningssystemet.

För övriga frågor går det bra att mejla oss eller ange en tid när ni vill bli uppringd.

error: Alert: Content selection is disabled!!