018 - 24 12 20

malardalenrent@gmail.com

Mälardalenrent

Vad kostar hemstädning?

...få pris och boka direkt

Mälardalenrent Städfirma

VAD KOSTAR HEMSTÄDNING?

...se pris och boka direkt

Hemstädning priser

Vad kostar hemstädning“, är nästan alltid den vanligaste frågan vi får från våra kunder. Mälardalenrent har all information du letar efter för att känna dig trygg med att beställa en hemstädning.

Hemstädning går att beställa som engångsstädning eller återkommande veckostädning. Billigaste priset kan vi erbjuda kunder som tecknar städavtal för återkommande veckostädning.

Vad ingår i hemstädning?

Priset för hemstädning inkluderar allt material samt framkörning för avstånd upp till 20km, därefter tillkommer det en liten milkostnad. Den kompletta listan med arbetsmomenten som ingår i hemstädning i grundutförande går att läsa här.

Mälardalenrents kvalitetsgaranti går att läsa här.

Visningsstädning

Storstädning eller Hemstädning?

Hemstädning ska du välja om du enbart behöver dammsugning, våttorkning av golven och dammtorkning.

Storstädning väljer du om du vill har en djupare rengöring på ställen som kan vara svårt att komma åt och som du kanske inte städar under en vanlig hemstädning.

I vår storstädning ingår fönsterputs, invändig rengöring av ugn, rengöring av spisens alla sidor och spisskåpet, avfettning av fläktkåpa och fläktgaller samt avkalkning av kakel i badrum och kök, eller annat som avtalats.

Visningsstädning

Prisvärda städtjänster

Mälardalenrents prisvärda städtjänster erbjuds alltid i ett grundutförande till vilka man kan välja vissa arbetsmoment som tillval.

Tillvalen gör våra städtjänster flexibla och möjliggör för oss att hålla lägre priser genom att exkludera städtid för städområden som inte är standard i bostäder.

Våra kunder betalar därmed alltid enbart för den städning som de har behov av. Alla tillval till Mälardalenrents städtjänster går att läsa här.

Offertförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Boka städtjänst direkt online

Välj städtjänst och datum. Fyll i dina uppgifter och gå vidare till betalning.

Kontakta oss om du inte hittar en dag som passar.

Mail: malardalenrent@gmail.com Mobil: 018-241220

Pris (ink moms och efter RUT)

Offertförfrågan

Tyvär kan vi inte ge ett fast på det valet du gjort. Vänligen fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig inom kort.

Information om lediga tider och prisuppgifter hittar ni i bokningssystemet.

För övriga frågor går det bra att mejla oss eller ange en tid när ni vill bli uppringd.

error: Alert: Content selection is disabled!!