MÄLARDALENRENT

VAD KOSTAR STORSTÄDNING?

Få pris och boka direkt

MÄLARDALENRENT

VAD KOSTAR STORSTÄDNING

Vad kostar storstädning? Prislista storstäd. Priser storstädning och vad ingår i en storstädning? Fakturaavgifter, administrationskostnader och allt material ingår i alla priser samt framkörning för avstånd upp till 20km därefter tillkommer det en liten milkostnad. Läs mer här om checklistan, RUT-avdraget och vår kvalitetsgaranti.

VIKTIGT ATT VETA OM STORSTÄDNING

Hemstädning är inte samma sak som Storstädning. Det skiljer en hel del i pris mellan de två städtjänsterna och i vår FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna och reder ut de vanligaste missförståden.

FRÅN VÅRA NÖJDA KUNDER

Priser Storststädning

Alla priser är inklusive moms 25% och efter RUT-avdrag.
MÄLARDALENRENT

PRISLISTA STORSTÄD TILLVAL

Följande tjänster ingår inte i den ordinarie storstädningen men kan väljas som tillval. Alla priser anges inklusive moms och efter RUT-avdrag.

Vi har lång erfarenhet och de flesta uppdrag kan genomföras med standardmetoder men..
…ibland vill vill vi att ni meddelar oss om en del detaljer innan vi kommer.

En del inglasade balkonger kan vara svåra att putsa på utsidan och det gäller framförallt balkonger med lågt sittande glas där glasen inte går att haka av. På dessa balkonger måste städaren luta sig utanför räcket på balkongen för att kunna putsa på utsidan.

Det kan vi aldrig tvinga någon på plats att göra så när storstädningen skall utföras med en sådan balkong som tillval är det bästa att ni tar ett kort på balkongen och skickar till oss innan vi kommer. Då har vi möjlighet att både skicka rätt person för uppdraget samt ta fram eventuell säkerhetsutrustning som kan tänkas behövas.   

För fönsterputsuppdrag med högt sittande glas över 2.5m och som kräver stege vill vi också att ni meddelar oss innan vi kommer.

Priser tillval Storstädning

Alla priser är inklusive moms 25% och efter RUT-avdrag.