MÄLARDALENRENT

VAD KOSTAR VISNINGSSTÄDNING?

Få pris och boka direkt

MÄLARDALENRENT

PRISLISTA VISNINGSSTÄD

Vad kostar visningsstädning och vad ingår i en visningstädning? Priset för en visningsstädning beror precis som för flyttstädning och storstädning hur många kvadratmeter som städas. Visningsstädningen liknar till sitt utförande storstädningen men vanligtvis väljs invändig ugnsrengöring och en del andra moment bort som ingår i storstädning. Därför är visningsstädning lite billigare jämfört med storstädning.   

Fakturaavgifter, administrationskostnader och allt material ingår i alla priser angivna nedan samt framkörning för avstånd upp till 20km därefter tillkommer det en liten milkostnad. Läs mer här om tjänstens innehåll – checklistan.   

Har du funderingar kring ditt RUT-avdrag oc hur mycket du har i din RUT-avdragspott kan du kolla det på skatteverkets hemsida – RUT-avdraget.

FRÅN VÅRA NÖJDA KUNDER
MÄLARDALENRENT

VÅR KVALITETSGARANTI

Vi på Mälardalenrent strävar alltid efter att du som kund ska vara helt nöjd med den visningsstädning du köper av oss. Vår kvalitetsgaranti innebär att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på alla städmoment men om du trots våra ansträngningar är något du inte är nöjd med i resultatet så kommer vi tillbaks inom 3 arbetsdagar och fixar till anmärkningarna. Läs mer om vår kvalitetsgranti här.