018 - 24 12 20

malardalenrent@gmail.com

Mälardalenrent

Vad kostar visningsstädning?

...se pris och boka direkt

Mälardalenrent Städfirma

VAD KOSTAR VISNINGS STÄDNING?

...se pris och boka direkt

Visningsstädning priser

Vad kostar visningsstädning“, är nästan alltid den vanligaste frågan vi får från våra kunder. Mälardalenrent har all information du letar efter för att känna dig trygg med att beställa en visningsstädning. Vår prisvärda visningsstädning kostar från 1500kr och uppåt.

Vad ingår i visningsstädning?

Priset för visningsstädning inkluderar allt material samt framkörning för avstånd upp till 20km , därefter tillkommer det en liten milkostnad. Den kompletta listan med arbetsmomenten som ingår i visningsstädningens grundutförande går att läsa här.

Mälardalenrents kvalitetsgaranti går att läsa här.

Fönsterputs

Visningsstädning eller Storstädning?

Till innehåll och utförande är visningsstädning och storstädning samma städtjänst, därför är priset även detsamma för båda städtjänsterna.

Följande arbetsmoment som ingår i storstädningen ingår även i visningsstädningen: Fönsterputs, invändig rengöring av ugn, rengöring av spisens alla sidor och spisskåpet. Avfettning av fläktkåpa och fläktgaller samt avkalkning av kakel i badrum och kök.

Storstädning

Prisvärda städtjänster

Mälardalenrents prisvärda städtjänster erbjuds alltid i ett grundutförande till vilka man kan välja vissa arbetsmoment som tillval.

Tillvalen gör våra städtjänster flexibla och möjliggör för oss att hålla lägre priser genom att exkludera städtid för städområden som inte är standard i bostäder.

Våra kunder betalar därmed alltid enbart för den städning som de har behov av. Alla tillval till Mälardalenrents städtjänster finns listade här.

Offertförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Boka städtjänst direkt online

Välj städtjänst och datum. Fyll i dina uppgifter och gå vidare till betalning.

Kontakta oss om du inte hittar en dag som passar.

Mail: malardalenrent@gmail.com Mobil: 018-241220

Pris (ink moms och efter RUT)

Offertförfrågan

Tyvär kan vi inte ge ett fast på det valet du gjort. Vänligen fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig inom kort.

Information om lediga tider och prisuppgifter hittar ni i bokningssystemet.

För övriga frågor går det bra att mejla oss eller ange en tid när ni vill bli uppringd.

error: Alert: Content selection is disabled!!