MÄLARDALENRENT

STÄDFIRMA UPPSALA

Städhjälp för privatkunder

Städtjänster till företag

Alltid Kvalitetsgaranti

MÄLARDALENRENT

STÄDFIRMA UPPSALA

Städhjälp för privatkunder
Städtjänster till företag
Alltid Kvalitetsgaranti

MÄLARDALENRENT

STÄDFIRMA UPPSALA

Mälardalenrent är en städfirma som verkar lokalt i hela Uppsala län och levererar flyttstäd och andra städtjänster till både företag och privatpersoner. Vi har funnits i städbranschen sedan år 2000 och har lång erfarenhet och kompetens att utföra många olika typer av städuppdrag: Golvvård med slipning och lackning, luktsanering, hemstäd, hygienstäd m.m. Vi är ett månsidigt städbolag som alltid sätter kundnöjdheten i främsta rummet och vi lämnar såklart kvalitetsgaranti på alla utförda arbeten. Du kan boka din städtjänst direkt online vilket går fortast eller fylla i vårt offertformulär då svarar vi dig samma dag. Du kan också ringa oss på 018-241220 och prata med vår trevliga kundtjänst.

PRIVAT KUNDER
FÖRETAG
MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

STÄDHJÄLP FÖR PRIVATKUNDER

Mälardalenrent vill vara det lokala och självklara valet för den som letar efter professionell städhjälp. De flesta hittar oss när de söker på städfirma Uppsala men det går lika bra att kalla oss städföretag eller städbolag och oavsett om man kallar det städtjänster, städhjälp eller städservice så är det flyttstädning, hemstädning, storstädning, visningsstädning, golvvård och fönsterputs vi levererar till 100-tals Uppsalabor varje år.

Vi håller en hög och jämn nivå på våra städtjänster och därför är vi ett rekommenderat tjänsteföretag av RECO men de flesta jobb fås genom rekommendationer från nöjda kunder. Bra rekommendationer är det bästa betyget ett städföretag i servicesektorn kan få, och det motiverar oss och ger oss kraft när vi möter alla som behöver vår städhjälp. Så oavsett om du tänker beställa flyttstäd Uppsala eller någon av våra andra städtjänster är det din rekommendation efter avslutat arbete som är guldmedaljen vi strävar efter att hänga om halsen.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

STÄDFÖRETAG MED MILJÖARBETE

Vi är glada över vårt diplom på väggen där det står Mälardalenrent städfirma Uppsala med ISO14401 certifiering. I praktiken betyder att Mälardalenrent har fått sitt miljöarbete kvalitetssäkrat så att vi kan leverera städtjänster i Uppsala med en miljövänlig profil. Till de flesta av våra städuppdrag  använder vi moppar och fiberdukar av engångstyp tillverkade av returfibrer för att ge ett exempel på vårt miljöarbete. Detta leder bl.a till att vi sparar in många tvättmaskiner varje år med stora miljövinster som följd. Ett annat exempel är våra pågående expriment med elcyklar med vilkas hjälp vi hoppas kunna minska ner på användningen av fossilt bränsle i våra transporter. Vi vill att Uppsalaborna när de tänker städfirma Uppsala och miljöarbete i första hand ska tänka på Mälardalenrent och att vi är ett städbolag som eftersträvar ett minimalt klimatavtryck.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

STÄDFIRMA MED JUSTA ARBETSVILLKOR

Mälardalenrent är kollektivavtalsanslutna genom Fastighetsanställdas förbund. För oss är det självklart och även det enklaste sättet att värna om vår viktigaste resurs, våra anställda. Mälardalenrent ställer helt upp på Städbranschen Sveriges initiativ Fair Play Städ som innebär en vit städbransch där städbolag och städföretag konkurrerar på lika villkor och med sunda arbetsförhållanden, vita  löner och inbetalda skatter. Du kan läsa mer om våra policy här. Städbranschens Fair Play städ kan du läsa om här

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

STÄDTJÄNSTER TILL FÖRETAG

Funderar du eller ditt företag på att anlita en lokal städfirma i Uppsala vill vi berätta för dig att Mälardalenrent är en städfirma som kan uppvisa väl fungerande samarbeten med företagskunder från flera olika branscher. Flera av våra kunder har vi haft under en väldigt lång tid och det är vi som städbolag väldigt stolta över. 

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

VÅR BUTIKSSTÄDNING

ICA och Hemköp tillhör våra längsta företagssamarbeten och butiksstädning är något vi med åren har skaffat djup kunskap om. Butiksstädning handlar om att kunna visa kunderna produkter och golv på det allra renaste och mest attraktiva sättet. Få om någon kund är beredd att lägga pengarna i en butik som inte är fräsch och inbjudande vid första ögonkastet.

Mälardalenrent är ett städföretag som har lång erfarenhet av att leverera rena och skinande golv sju dagar i veckan, året runt. Är du butiksägare så tveka inte att ta kontakt med oss på Mälardalenrent.  Vi  har alla verktyg i lådan för att hjälpa dig med ökad trivsel och en förhöjd kundupplevelse i din butik. Läs mer om vår butiksstädning här.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

STÄDNING AV VÅRDCENTRALER

Städning med skarpa hygienkrav levererar vi till Lideta när vi tar hand om Vårdcentraler. Behovet för så kallad hygienstädning är väldigt viktigt inte minst i dessa tider av Corona. Är du verksamhetschef på en vårdcentral och har behov av att byta städbolag? Kontakta oss på Mälardalenrent. Vi kan med våra utvecklade rutiner för hygienstäd hjälpa till att hålla din vårdcentral rena för anställda och patienter att vistas i. Läs mer här.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

GYMSTÄDNING

Gym kräver precis som vårdcentraler ett speciellt hygienutförande vid städning. Gymbesökare delar på hantlar, maskiner och yogamattor men även omklädningsrum, våtutrymmen och bastu är hårt belastade. Mälardalenrent levererar idag städning till Uppsalas näst största gymkedja ACTIC och med korrekta städinstruktioner samt en hängiven och engagerad personal har vi lyckats höja kundupplevelsen i ACTICs lokaler. Är du gymägare eller ansvarig för ett gym och söker en städfirma Uppsala som förstår gymstädning och de städbehov som finns där så tveka inte att boka ett möte med oss idag. Du kan också läsa mer om vår gymstädning här.  

 

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

KONTORSSTÄDNING

Rena och snygga kontor levereras till bl.a Veidekke och Hökerum med vår kontors och bodstädning.  I och med Coronautbrottet har Mälardalenrent också hjälpt till med sanering och därmed bidragit till att göra kontoren till  en säkrare arbetsplats för kunder och kollegor att vistas i. Läs mer om vår kontorsstädning här.

Till listan med städobjekt kan vi addera tandvårdskliniker, industriprojekt, lager och olika saneringsuppdrag och med denna presentation hoppas Mälardalenrent att företaget har lyckats förmedla bilden av ett mångsidigt och kunskapsdrivet städföretag som du kan tänka dig att anlita nästa gång du funderar på att byta leverantör av städtjänster.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

RUTINER FÖR KVALITETSSÄKRING

Mälardalenrent kvalitetsäkrar varje städuppdrag eftersom du som kund har rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Våra arbetsledare följer upp alla uppdrag dels med löpande kontroller och protokollförda besiktningar men i kvalitetskontrollerna ingår även oregelbundna besök. Den löpande kvalitetssäkringen på daglig basis sköts av personalen själv enligt ett internt protokoll framtaget tillsammans med städinstruktionen för varje städobjekt. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

FÖRMÅNER TILL ALLA FÖRETAGSKUNDER

All personal till våra företagskunder har 10% rabatt på våra städtjänster i Uppsala. Rabatten gäller även tecknandet av fasta och obundna abonnemang på hemstädning såväl som flyttstädning i Uppsala med omnejd. Pröva Mälardalenrent städfirma Uppsala. Vi kommer göra allt för att ert företag ska bli nöjd med de städtjänster vi levererar.    

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

FLYTTSTÄD UPPSALA

Bor du i Uppsala och behöver hjälp med flyttstäd? Mälardalenrent står för all utrustning och städmaterial och lämnar kvalitetsgaranti på jobbet. Våra försäkringar täcker person och sakskador och vår flyttstädnigen har en miljövänlig profil som ett resultat av vår ISO14001 certifiering. RECO rekommenderar oss som städfirma i Uppsala eftersom vi har gott rykte, bra priser och många nöjda kunder.

MÄLARDALENRENT STÄDFIRMA

FLYTTSTÄD UPPSALA

Bor du i Uppsala och behöver hjälp med flyttstäd? Mälardalenrent står för all utrustning och städmaterial och lämnar kvalitetsgaranti på jobbet. Våra försäkringar täcker person och sakskador och vår flyttstädnigen har en miljövänlig profil som ett resultat av vår ISO14001 certifiering. RECO rekommenderar oss som städfirma i Uppsala eftersom vi har gott rykte, bra priser och många nöjda kunder.